Frivilliga Radioorganisationen

Radio, tele och data i samhällets tjänst

FRO Utbildningskatalog

Utbildningen inom FRO sker lokalt och centralt. Alla kurserna finns listade i menyn i utbildningsrutan under respektive inriktning. Våra uppdragskurser är öppna för andra frivilligorganisationers medlemmar. Frågor om utbildning kan skickas till FRO utbildningshandläggare.

Innan du söker kurs

I kursbeskrivningarna framgår vilket avtal du ska ha eller vad som i övrigt gäller för att du ska vara behörig att söka en kurs. Om du söker en befattning inom hemvärnet och inte har gjort värnplikt senaste 5 åren ska du först gå en Grundläggande Soldatutbildning för Frivilliga (GU-F). Innan du påbörjar utbildning till en befattning ska du skriva ett preliminäravtal med ditt förbund i FRO. Förbundet samverkar med våra uppdragsgivare om vilka behov av personal och utbildning som finns.

Att söka kurs

I vår utbildningskatalog finns alla kurser listade och när du hittat den kurs du är intresserad av söker du den genom att fylla i formuläret som kommer fram när du trycker på knappen sök kurs. När du sedan skickar formuläret skickas innehållet till handläggare för registrering. När din ansökan är registrerad kommer du att få en kvittens från handläggaren att ansökan är mottagen och registrerad. Du kommer sedan inte att få något meddelande om status på din anmälan innan antagningarna är gjorda och beskeden skickas ut.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära Dig

Sök