Frivilliga Radioorganisationen

Radio, tele och data i samhällets tjänst

Ansökan: Ledningssystem Ungdom 2018-801 (2018-07-11 - 2018-07-17 )

Tycker du om teknik och är nyfiken på Försvarsmakten? Då är den här kursen för dig. Kom och tillbringa en vecka på ett regemente och få lära dig nya saker. 

Under en sommarvecka träffas ungdomar mellan 15 och 19 år på Ledningsregementet i Enköping för att prova på det militära livet och få en inblick i hur ett ledningssystem fungerar. Kursen vänder sig till dig som vill prova på nya saker och tycker om frisk luft. Du kommer lära dig hur man pratar i radio (signalering), grunder i hur radiosystem fungerar och hur dessa används i ett större system (ledningssystem). Under dagarna kommer ni att ha militär klädsel. Materielen som används är lånad av Försvarsmakten och du kommer bo på ett logement (delade rum) inne på regementet tillsammans med de övriga kursdeltagarna. Kursen kommer till del ske utomhus och enklare träning kommer genomföras vid några tillfällen.

Deltagande i kursen, inklusive mat, boende resor och alla aktiviteter är gratis. Du måste vara medlem i FRO eller någon annan frivillig försvarsorganisation. Du kan enkelt bli medlem via vår webbplats.

Kursen går på Ledningsregementet i Enköping 11 - 17 juli.
Sista dag för ansökan är 1 maj.

ANVÄNDARINFORMATION
Medlem i:
Uppdrag:
Förband eller Enhet:
1
SLnummer:
Personnummer:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postadress:
Postnummer:
E-post:
Bekräfta e-post:
Telefonnummer:
Mobilnummer:
Övriga upplysningar:

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära Dig

Sök